Revital Saenciuc

Telefon 0722.310.877 pentru informaţii

Despre Noi

Urmăriţi emisiunea “ Natural 100%” în fiecare sâmbătă la ora 16:00 pe OTV

Realizator și producator Carmen Saenciuc

Subiecte de real interes pentru sănătatea și vitalitatea dumneavoastră : medicină naturistă, istoria plantelor, plante medicinale și beneficiile lor, reflexoterapie, masaj, îngrijire și machiaj, terapii complementare, sfaturi pentru viaţă lungă și multe alte teme care vă vor face viaţa mai frumoasă.

Așteptăm opiniile dumneavoastră la telefoanele emisiunii :
0726.038.671 sau 021/302.20.10

Puteti sa ne scrieti pe adresa:
Str. Calea Mosilor Nr. 294
Bl. 42, Sc. C, Etj. 1, Ap. 73
Sector 2, Bucuresti

sau naturalsutalasuta@gmail.com

Pentru mai multe informaţii despre produsele naturiste și cursurile marca Revital Saenciuc, urmăriţi Teleshoping pe OTV , de luni până vineri, la ora 10,15 si 10,45; iar sâmbăta ora 11,00. Puteţi accesa site-ul nostru : www.revitalsaenciuc.ro

REVITAL este primul centru de reflexoterapie deschis în România, care a adus prin medicina alternativă alinare și vindecare celor aflaţi în suferinţă. Reflexoterapia este o tehnică de tratament bazată pe existenţa la nivelul picioarelor a unor zone reflexe corespunzatoare tuturor organelor, este o procedură de prevenţie complet inofensivă care se poate aplica la orice vârstă.

Rezultate notabile în afecţiuni ca : diabet, depresie, insomnie, circulaţie deficitară, colesterol, afecţiuni ale coloanei, reumatism, sechele AVC, noduli tiroidieni , chisturi ovariene și la sân, tulburari de vedere, vertij, ulcer, gastrită, tulburari de dinamică sexuală, sterilitate, dezechilibre hormonale, dischinezie biliară,dismenoree, nevralgie de trigemen, anemie, hemoroizi.

Pentru a face răspandită acestă metodă holistică "REVITAL" a considerat necasară apariţia unicei reviste de sănătate și reflexoterapie din lume : revista "REVITAL" în care cititorii pot găsi informaţii referitoare la sănătate și cazuistică pentru diverse tipuri de afecţiuni . Din dorinţa de a veni în ajutorul celor care vor să studieze această practică am editat manuale de specialitate care conţin tehnici de masaj reflexogen și terapeutic prin cazuistică acumulată în toţi acești ani de practică. Rezultatele au făcut ca lanţul centrelor "REVITAL" să se extindă în toată ţara la numeroasele solicitari.

 

Produse Naturiste, Tratamente Naturiste, Cursuri Masaj, Cursuri Reflexoterapie, Tratament Naturiste.