Revital Saenciuc

Telefon 0722.310.877 pentru informaţii

Revital Saenciuc
Revital Saenciuc
Revital Saenciuc
Revital Saenciuc
Revital Saenciuc
Revital Saenciuc

 

Reflexoterapia :

Este o tehnica de tratament care consta in masarea talpilor, palmelor sau capului, bazandu-se pe existenta unor centrii nervosi, zone corespunzatoare tuturor organelor corpului, la nivelul picioarelor. Prin masarea acestora organismul este ajutat sa elimine toxinele, circulatia sangvina se imbunatateste si dezechilibrele dispar. Puteti beneficia de avantajele masajului reflexoterapeutic atat in Cabinetul Revital cat si la domiciliu.

 

Masajul terapeutic :

Avantajele masajului desfasurat in cabinetele noastre amelioreaza numeroase boli, calmeaza diverse dureri si simptome, usureaza activitatea cardiaca prin accelerarea circulatiei sangvine, scade incordarea nervoasa generala, relaxeaza musculatura contractata, creste elasticitatea tesuturilor, inlatura depunerile de calciu in tesut, creste forta de contractie musculara, scade grosimea stratului adipos mentinand frumusetea trupului, inlatura oboseala si durerile. Masajul terapeutic poate fi aplicat si omului sanatos pentru ca rolul lui primordial este acela de a preveni bolile si de a mentine organismul in forma.

 

Drenaj limfatic :

Centrul de Sanatate Revital ofera si servicii de drenaj limfatic, o terapie ce propune eliminarea tuturor toxinelor neasimilate de organism în timpul procesului de sinteza celulara. Incetinirea drenajului limfatic si a circulatiei sângelui determina acumulari de grasime, tesutul conjunctiv îsi pierde elasticitatea, aparând astfel imperfectiuni si denivelari ale pielii. Pentru a optimiza drenajul limfatic este necesar ca muschii sa se contracte, tesutul conjunctiv sa fie ferm, oferind un grad ridicat de compresie.

 

Cursuri:

Curs Reflexoterapia :

Centrul de Sanatate Revital Saenciuc va ofera posibilitatea de a va specializa in domeniul masajului reflexoterapeutic, puteti studia de acasa tainele acestei stiinte obtinand astfel un certificat de absolvire recunoscut national si international, avand sansa de a va angaja in domeniu.


Curs Masaj :

Societatea noastra initiaza cursuri de masaj la distanta, ce va ajuta sa descoperiti tehnicile de relaxare pentru imbunatatirea starii fizice si psihice, in modul cel mai simplu si comod cu putinta. Veti reusi astfel sa dobanditi abilitatile esentiale pentru a putea face viata mai usoara si frumoasa atat pentru dumneavoastra, cat si pentru cei dragi sau pentru potentiali clienti. Diplomele obtinute in urma studiilor sunt recunoscute national si international.

Curs Machiaj :

Cursul de machiaj din cadrul Revital Saenciuc va ofera solutii eficiente de infrumusetare a oricarei femei interesate de aspectul ei fizic, descoperind diverse sfaturi practice sau mici "ponturi". Acest curs reprezinta un ghid util pentru orice femeie, fie ca este vorba despre propria frumusete sau despre transformarea acestei preocupari intr-o profesie. Cursul contine descrierea trusei si trei sedinte complete de machiaj: de zi, de seara si corector. Studierea lui se face la distanta, dupa care, in urma unor anumite probe practice si teoretice efectuate la cabinetul nostru, veti beneficia de diplome si certificate recunoscute national si international.